Rólunk

  1. Függönyszalon
  2. Rólunk

A közületek, vendéglátóhelyek mindennapjaiban a textilek funkcionalitása mindennél fontosabb, a nagy igénybevétel, sok mosás, könnyű kezelhetőség magától értetődő kívánalom. Ezen kívül azonban a textilek esztétikai szerepe sem elhanyagolható.

Rólunk Rólunk

Közel 2 évtizede állunk vásárlóink rendelkezésére, legjobb tudásunkkal és tapasztalatainkkal segítve az otthonok szebbé tételét. Hiszen az igazán szép lakás belső harmóniáját az ízlésesen összeválogatott és megtervezett textíliák teremtik meg.

Cégünk 1989-ben alakult Tüsi Függönyszaküzlet néven családi vállalkozásként. Folyamatosan fejlesztettük árukészletünket, bővítettük szakmai tudásunkat a vásárlóink igényeinek megfelelően.

1992 óta helyszíni felmérést is végzünk. Így az első pillanattól az utolsóig tudjuk munkánkat felelősséggel végezni a felméréstől a kivitelezésig.

1995-ben megnyitottuk Tüsi Függönyszalonunkat, különválasztottuk a Lakástextil üzletet.

2009-ben további fejlesztéseknek köszönhetően külön bemutató termet alakítottunk ki, ahol a több ezer textil között kellemes környezetben válogathat.

Nagy választék, professzinális megoldások

Nagy hangsúlyt fektetünk a széles választékra, hogy mindenki számára, minden elképzelésre teljes körű megoldást tudjunk nyújtani. Üzletünkben bő választék található a hagyományostól a legmodernebb anyagokig. Függöny mintáinkat folyamatosan bővítjük, hogy megrendelőinknek mindig a legújabb trendeknek megfelelő választékot tudjunk kínálni.

Jelenleg 350 m2-en légkondicionált kellemes környezetben, képzett szakemberekkel, saját varrodával, teljes körű szolgáltatással, korrekt árakkal várjuk kedves vásárlóinkat üzleteinkben. A kiemelkedő minőséget a hozzáértő szakmai vezetés és jól felkészült szakembergárda biztosítja. Sikeres családi vállalkozásunk alapja a jó csapatmunka és rövid határidők!

Közületek figyelmébe
Hotel textíliák

Referenciák

Immár 2 évtizedes működésünk alatt legjobb tudásunkkal és tapasztalatainkkal segítettük az otthonok szebbé tételét, közületek harmonizálását. Ezen idő alatt számtalan közületi és magán megrendelést teljesítettünk sikerrel főként Fejér megyében, de az ország több pontján. A kiemelkedő sikereket a hozzáértő szakmai vezetés és jól felkészült szakembergárda biztosította.

Néhány büszkeségeink közül a teljesség igénye nélkül:

  • Király szálló, Székesfehérvár
  • Kúria, Szedrespuszta
  • Rétimajor Panzió és halastó környéki kiszolgáló helyiségek, Rétimajor
  • Marcipán cukrászda, Dunaföldvár
  • Szociális Otthon, Dunaújváros
  • Dunaferr Acélmű irodaház, Dunaújváros
  • Dunaferr (Dunai Vasmű) számtalan irodája, kiszolgáló helyisége, lakása, Dunaújváros
  • Dunaferr Irodaház, Budapest
  • Dunaferr lakások, Budapest
  • Dunaújvárosi Főiskola tantermek, kollégium…
  • BV, Pálhalma
  • Tomori Pál Főiskola, Kalocsa
  • Dunaújvárosi Kórház, Iskolák, Óvodák
  • Dunaújvárosi Papírgyár
  • Számtalan polgári otthon, lakás, családi ház, kúria, iroda, munkahelyek, szállodák, panziók

Mikor keressen minket?

Mielőtt bármibe is belefogna, javasoljuk, hogy egyeztessen szakemberünkkel, mert minden lakás és függöny különböző. Személyes felmérést követően pontos árajánlatot tudunk adni akár a helyszínen is. Időpont egyeztetéshez kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat.

Garanciát vállalunk

Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel és kiváló minőségű termékekkel kívánja biztosítani a piacon elérhető legjobb szolgáltatást. A megvarrt, kivasalt, méretre igazított függönyöket helyére tesszük, beállítjuk, csodálatossá varázsoljuk otthonát!

Időpont egyeztetés

Ügyfélszolgálatunkat hívhatja Hétköznapok: 8:00-12:00, Szombaton zárva óra között a +36 (20) 448 22 75 telefonszámon. Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben.
 Online kapcsolatfelvételhez kérjük kattintson ide!